• Valg af advokat
  Valg af advokat
 • Gennemgang
  Gennemgang
 • Advokatskrivelse
  Advokatskrivelse
 • Nøgleudlevering
  Nøgleudlevering

Trin 1 - Jagten på boligen
Her er det vigtigt, at du ved, hvilken bolig du har råd til. Dette kan du gøre ved at lægge et budget. Herefter skal du kontakte din bank for at blive forhåndsgodkendt til et lån. Nu kan du så gå videre i forløbet.
Trin 2 - Købsaftalen
Købsaftalen er det vigtigste dokument i enhver handel, da den underskrives af både køber og sælger og dertil binder begge parter. Derfor anbefaler vi, at køber sikrer sig et advokatforbehold i købsaftalen. Herefter får køber ret til at fortryde købet inden for 6 hverdage.
Trin 3 - Gennemgang
Vi modtager den tilsendte købsaftale samt alle de øvrige dokumenter og gennemgår dem sammen med køber. Når dokumenterne er gennemgået, godkender vi købsaftalen med forbehold for eventuelle ændringer, som tilføjes i et godkendelsesbrev.
Trin 4 - Advokatskrivelse
Når vi har godkendt købsaftalen, udarbejder vi en betinget advokatskrivelse, hvor vi løbende har korrespondance, drøftelser samt forhandlinger med sælgers rådgiver.
Trin 5 - Godkendt skødeudkast
Når sælgers rådgiver/ejendomsmægler har godkendt skødeudkastet, sender vi vores vejledning af skødet, samt en faktura på vores honorar og tinglysningsafgift. Når alle betingelserne er opfyldt for handlen, opretter vi som købers advokat skødet digitalt, hvorefter køber og sælger kan underskrive vha. Deres NemID.
Trin 6 - Tingslysningsretten
Når skødet er anmeldt til Tinglysningsretten, tinglyser købers bank købers lån, og sælgers bank indfrier sælgers lån. Køber og sælgers bank samordner internt overførslen af tinglysningsafgiften fra sælgers lån til købers.
Trin 7 - Overtagelse
På overtagelsesdagen aflæser køber og sælger vand, gas, olie og el sammen og informerer om ejerskiftet til forsyningsselskaberne.
Trin 8 - Handlen afsluttes
Når skødet er tinglyst, sendes det til køber, hvorefter udbetalingen til sælgeren frigives og et mindre beløb tilbagebeholdes til sikkerhed for evt. refusionssaldo, hvis refusionsopgørelsen ikke er godkendt af sælger og køber på tidspunktet. Herefter afsluttes handlen.

Kontakt

 1. Navn(*)
  Invalid Input
 2. Telefon(*)
  Invalid Input
 3. Tidsrum(*)
  Udfyld venligst tidsrum

Om BoligAdvokaterne

BoligAdvokaterne er et ungt advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde.

Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet. BoligAdvokaterne er medlem af Advokatsamfundet og har advokatforsikring hos HDI.

Bankoplysninger

Bankkonto i Danske Bank:
Reg: 3409 Konto: 12115768
CVR num­mer: 37608955