Boligrådgivning til køb af andelsbolig

En andelsbolig kan være en god løsning for dig, der vil have en billig løsning til et boligkøb. Hvis du vil gøre et fornuftigt køb, skal du være opmærksom på en række ting, da andelsbolighandler nemt kan ramme et økonomisk punkt, der ikke er fordelagtigt for dig længere.

Ved andelsboligkøb er der fastsat en maksimal pris for andelslejligheden, som betyder, at andelslejligheden bliver billigere end en ejerbolig. Omkostningerne til køb af andelslejligheden er ligeledes væsentlig lavere, da der eksempelvis ikke skal betales tinglysningsafgifter eller yderligere omkostninger.

Ved andelskøb forsøger andelsboligforeningerne at minimere driftsomkostningerne, så boafgiften kan ramme et fornuftigt niveau, men der er en del faldgruber ved andelsboligkøb, der kan gøre den billige løsning til en dyr fornøjelse. Det er vigtigt at få kompetent rådgivning af en boligadvokat, der kan gennemgå handelsdokumenterne, vedtægterne samt rådgive dig om dine finansielle muligheder, da du ved andelskøb ikke har de samme muligheder for at optage lån, som ved køb af en ejerbolig.

✔ Gennemgang af overdragelsesaftale og handelsdokumenter/bilag

✔ Korrespondance med mægler/sælger og bank

✔ Udarbejdelse af evt. forbehold og godkendelsesskrivelse

✔ Drøftelse af sagen med dig på vores kontor eller over telefon

Fast pris: 5.000 DKK

Kontakt

  1. Navn(*)
    Invalid Input
  2. Telefon(*)
    Invalid Input
  3. Tidsrum(*)
    Udfyld venligst tidsrum

Om BoligAdvokaterne

BoligAdvokaterne er et ungt advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde.

Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet. BoligAdvokaterne er medlem af Advokatsamfundet og har advokatforsikring hos HDI.

Bankoplysninger

Bankkonto i Danske Bank:
Reg: 3409 Konto: 12115768
CVR num­mer: 37608955