Ved enfamiliehus skal forstås køb og salg af parcelhus, villa og rækkehus.

For de fleste er en investering i et enfamilieshus en stor finansiel beslutning, da der står mange penge på spil.

Det er vigtigt, at du ved køb af et enfamilieshus rådfører dig hos en kompetent boligadvokat, der kan gennemgå købsaftalen og undersøge alle handlens dokumenter for eventuelle juridiske eller økonomiske problemstillinger.

Ved køb og salg af enfamilieshuse, er det særligt vigtigt at have fokus på tilstandsrapporterne, energimærke, lokalplaner, grundejerforeningens vedtægter og regnskaber samt oplysninger fra kommunen om grunden, herunder om der er olietank på ejendommen og risiko for jordforurening. Du skal blandt andet være opmærksom på, om sælger har tilbudt køber at betale halvdelen af en 5-årig basis ejerskifteforsikring, og ved nyere huse er det vigtigt at undersøge, om der er tegnet den lovpligtige byggeskadeforsikring.

For at køber kan sikre sig på bedste vis, er det nødvendigt, at der er et advokatforbehold i købsaftalen inden denne underskrives. Advokatforbeholdet betyder, at aftalen ikke er bindende for køber, hvis dennes rådgiver ikke kan godkende handlen. Køberen kan med sin advokat gennemgå handlens dokumenter og udtræde uden at betale godtgørelse, selvom handlens dokumenter er underskrevet.

✔ Gennemgang af købsaftale og handelsdokumenter

✔ Korrespondance med mægler/sælger og bank

✔ Gennemgang og rådgivning om ejerskifteforsikring og husforsikring

✔ Rådgivning om evt. forureningsundersøgelse

✔ Udarbejdelse af evt. forbehold og godkendelsesskrivelse

✔ Gennemgang af refusionsopgørelse

✔ Gennemgang og godkendelse af skøde

✔ Drøftelse af sagen med dig på vores kontor eller over telefon

Fast pris: 7.000 DKK

Kontakt

  1. Navn(*)
    Invalid Input
  2. Telefon(*)
    Invalid Input
  3. Tidsrum(*)
    Udfyld venligst tidsrum

Om BoligAdvokaterne

BoligAdvokaterne er et ungt advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde.

Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet. BoligAdvokaterne er medlem af Advokatsamfundet og har advokatforsikring hos HDI.

Bankoplysninger

Bankkonto i Danske Bank:
Reg: 3409 Konto: 12115768
CVR num­mer: 37608955