Når du køber en bolig, der ikke er færdigbygget og endnu står på tegnebrættet, er det en god ide at have en rådgiver med særlig indsigt i projektbyggerier.

Ved projektkøb skal du være opmærksom på, at processen er særlig anderledes fra almindelig bolighandel. Som regel køber en projektudvikler en grund, får tegnet sit boligprojekt, hvorefter projektet udbydes til de interesserede boligkøbere.

Det kan forekomme, at projekteringen må ændres undervejs, blandt andet fordi myndighederne stiller uforudsete krav til byggeriet. Dette vil betyde, at der med stor sandsynlighed vil komme ændringer i slutresultatet samt ændringer på slutdatoerne. Der kan også forekomme arealændringer, der kan have betydning for den aftalte pris. Dette kan evt. udløse en tillægskøbesum for køberen, hvilket kan bringe finansielle udfordringer med sig.

Som køber bør man sikre sig mod de væsentlige ændringer og kontakte en kompetent boligadvokat, der rådgiver dig og varetager dine interesser. Boligadvokaten kan sikre dig imod de væsentlige ændringer og uforudsete priseringer, således at du kan være berettiget til at annullere handlen eller hæve købet.

✔ Gennemgang af din købsaftale og handelsdokumenter

✔ Korrespondance med mægler/sælger og bank

✔ Gennemgang og rådgivning af forsikringstilbud

✔ Udarbejdelse af evt. forbehold og godkendelsesskrivelse

✔ Gennemgang og godkendelse af skøde

Fast pris: 7.000 DKK.
Med Grundkøb: 11.500 DKK

Kontakt

  1. Navn(*)
    Invalid Input
  2. Telefon(*)
    Invalid Input
  3. Tidsrum(*)
    Udfyld venligst tidsrum

Om BoligAdvokaterne

BoligAdvokaterne er et ungt advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde.

Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet. BoligAdvokaterne er medlem af Advokatsamfundet og har advokatforsikring hos HDI.

Bankoplysninger

Bankkonto i Danske Bank:
Reg: 3409 Konto: 12115768
CVR num­mer: 37608955