Når en professionel ejendomsformidler ikke er involveret i din boligsalg, og du selv ønsker at stå for salget, har du behov for en kompetent boligadvokat, der rådgiver dig og varetager dine interesser. Boligadvokaten gennemfører den juridiske rådgivning, udfærdiger diverse dokumenter og sikrer, at du ikke risikerer ubehagelige overraskelser efter handlen er gennemført.

Der er dog altid forbundet en række fordele og ulemper ved selvsalg, det vigtigste er, at du har overskud til at påtage dig ansvaret.

Din største fordel ved selvsalg er, at du sparer mæglersalæret, til gengæld er ulempen herfor, at du selv skal påtage dig ejendomsformidlerens opgaver. Når du selv står for salget, skal du sikre dig, at samtlige forhold i ejendomshandlen bliver udført korrekt. Det er netop på dette punkt, du kan indhente hjælp fra en boligadvokat, der kan udfærdige dokumenterne og gennemgå de juridiske aspekter i sagen.

✔ Udarbejdelse af købsaftale

✔ Indhentelse af handlens bilag

✔ Korrespondance med køber og/eller dennes advokat

✔ Indhentelse af underskrifter

✔ Korrespondance med bank

✔ Gennemgang af skøde samt refusionsopgørelse

✔ Drøftelse af sagen med dig på vores kontor eller over telefon

Fast pris: 10.000 DKK

Kontakt

  1. Navn(*)
    Invalid Input
  2. Telefon(*)
    Invalid Input
  3. Tidsrum(*)
    Udfyld venligst tidsrum

Om BoligAdvokaterne

BoligAdvokaterne er et ungt advokatfirma med fokus på at have sine klienter i centrum, hvorfor vi er yderst fleksible. Vi møder vores klienter i øjenhøjde.

Fra vores kontor i Aarhus, hjælper vi klienter i hele landet. BoligAdvokaterne er medlem af Advokatsamfundet og har advokatforsikring hos HDI.

Bankoplysninger

Bankkonto i Danske Bank:
Reg: 3409 Konto: 12115768
CVR num­mer: 37608955